Magic Wand fra Sex in the City

January 28th, 2010 by Charlotte Leave a reply »

Jeg kan stadig nyde at se visse afsnit af Sex in the City, men det er vist en pigeting, er det ikke? Siden serien startede har jeg fulgt de fire gæve piger og deres jagt på mænd, oplevelser og lykken. Jeg har grædt med dem og grinet med dem – ligesom millioner af piger over hele verden. Og jeg har ladte mig inspirere til alt muligt lige fra opskrifter på drinks over tøj til noget mere uartigt som f.eks. den nu verdensberømte Magic Wand massagestav, som blev kendt på et øjeblik i serien. Du ved det godt – den med orgasmegaranti ;-)

Magic Wand – den måtte jeg prøve

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg flittigt benytter mig af de mange slags sexlegetøj, der kan fås. Hvorfor skulle jeg ikke det? Jeg er jo en fri pige, der ikke skader nogen ved at hygge lidt for mig selv. Eller sammen med min kæreste for den sags skyld.

Jeg købte en Magic Wand, og jeg kan lige så godt sige det ligeud: DEN ER FANTASTISK! Den kan købes her: Billig Magic Wand

Der er både en original Hitachi Magic Wand og en uoriginal på markedet, og  faktisk har jeg prøvet dem begge. Der er forskel, men er du ude på at afprøve, kan du fint starte med den uoriginale Magic Wand:
Den kan købes her: Billig Magic Wand

Original Magic Wand – er den bedre?

Som nævnt er den originale Magic Wand fra Htachi noget dyrere, men den er faktisk hver en krone værd! Jeg har haft den originale et par måneder længere end den uoriginale, og jeg kan sige, at mine orgasmer kommer hurtigere og er voldsommere, når jeg bruger den originale. Så de par hundrede kroner, det originale massageapparat koster mere er godt givet ud, hvis du spørger mig.

Den originale Magic Wand ser således ud:
Køb Magic Wand her

Hvis du er en af de stakkels piger, der har svært ved at få en orgasme, kan jeg anbefale dig denne lille sag – hvis du ikke kommer med et drøn med en Magic Wand, kan du slet ikke :-)

Leave a Reply